Merchandiser voor A merken

Referentie nummer J723

Functie Marketing & Sales
Branche Commercieel/Verkoop/Inkoop
Consumer goods/producten
Reclame/Marketing/PR
Regio Alle regio's
Omschrijving Als merchandiser / schapombouwer zorg je ervoor dat de schappen in winkels goed staan ingericht. Je plaatst point of sale materiaal en zorgt er voor dat de lopende acties goed zichtbaar zijn. Je zorgt dat de prijsaanduiding klopt en alles er netjes bijstaat.
Soms plaats je een nieuwe ombouw van bijvoorbeeld cosmetica producten of elektronica producten en een andere keer verbouw je een schap voor bijvoorbeeld kruiden en specerijen of bier.
De functie van merchandiser kan gecombineerd worden met verkoopacties. Dus naast het plaatsen van promotie materiaal verkoop je acties in en maak je winkeliers enthousiast voor het product dat je vertegenwoordigt. Aangezien jij als gezicht van het product op locatie bent is het belangrijk dat je mensen goed te woord kunt staan.

Voor deze functie is een rijbewijs noodzakelijk aangezien je altijd onderweg bent. Je werkt in een bepaalde regio en bezoekt daar verschillende verkooppunten.
Salaris  
Uren per week 24
32
36
40
Functie eisen Jij bent flexibel en past je makkelijk aan. Je bent representatief, commercieel en klantgericht.
Je vind het leuk om praktisch bezig te zijn en steekt graag je handen uit de mouwen. Je bent handig.
Merchandising-ervaring is een pré bijvoorbeeld opgedaan in de supermarkt of winkel. Belangrijk is dat je het leuk vind om steeds op wisselende locaties te werken.

Verder zijn wij ook altijd opzoek naar promotie medewerkers, demonstrateurs, sales promoters, vertegenwoordigers, donateurwervers en call center agents. Meer informatie hierover kun je vinden op www.cpm.nl.
Type baan Tijdelijk