Demonstrateur van top producten

Referentie nummer J725

Functie Marketing & Sales
Branche Commercieel/Verkoop/Inkoop
Reclame/Marketing/PR
Retail/Groothandel
Regio Alle regio's
Omschrijving Als demonstrateur introduceer en/of demonstreer je producten van A merken. De ene keer introduceer je het nieuwste mobieltje, een thuistap of luxe koffiezetapparaat. De andere keer geef je een kook demonstratie, geef je uitleg over een nieuw navigatiesysteem of wordt je ingezet voor een van onze andere opdrachtgevers. Sommige demonstraties worden gekoppeld aan een verkoopactie. Het realiseren van de verkoopdoelstellingen dan belangrijk. Bij alle demonstraties geef je informatie en beantwoord je vragen van klanten. Aangezien jij als gezicht van het product op locatie bent is het belangrijk dat je mensen goed te woord kunt staan. Verder zorg je ervoor dat de producten mooi gepresenteerd staan.
Het is belangrijk dat je mensen enthousiast maakt voor het product en dat de verkoop toeneemt!

Vaak werk je in een winkel bijvoorbeeld de Mediamarkt, maar het kan ook op een beurs zijn of in een winkelcentrum. De meeste demonstraties worden op donderdag, vrijdag en zaterdag gehouden.
Salaris  
Uren per week 24
32
36
40
Functie eisen Jij bent flexibel en past je makkelijk aan. Je bent representatief, commercieel en klantgericht. Je vind het leuk om mensen aan te spreken en ze te overtuigen. Je spreekt natuurlijk foutloos Nederlands en kan goed luisteren.
Demonstratie-ervaring is een pré net als verkoop ervaring. Belangrijk is dat je het leuk vind om te demonstreren, eventueel met verkoop, en het ook durft te doen.

Verder zijn wij ook altijd opzoek naar promotie medewerkers, schapombouwers, merchandisers, sales promoters, vertegenwoordigers, donateurwervers en call center agents. Meer informatie hierover kun je vinden op www.cpm.nl.
Type baan Tijdelijk