Account Manager

Referentie nummer J709

Functie Accountmanager
Branche Alle branches
Regio Alle regio's
Omschrijving Onze opdrachtgever is een jonge organisatie met 8 medewerkers, die sterk aan het groeien is. Zij zijn ambitieus en gespecialiseerd in het ontwikkelen van software ten behoeve van reclame- en communicatiebureaus. Inmiddels ondersteunt zij meer dan vijftig reclamebureaus met oplossingen voor onder meer e-mail- en SMS-marketing, online publishing en web based marketingcampagnes. Bovendien verzorgt deze organisatie diverse webapplicaties en internetcampagnes ten behoeve van uiteenlopende bedrijven.

De functie
Als Account Manager heb je een neus voor commerciële mogelijkheden en laat je geen kans onbenut. Je bouwt actief aan een eigen netwerk van klanten door ondermeer continue monitoring van prospects en het bezoeken van klanten. Als Account Manager onderhoudt je een eigen klantenbestand en ben je hun vaste aanspreekpunt.

Je bent goed op de hoogte van de producten en diensten van dit bedrijf en de wensen van de klant. Een Account Manager vertaalt wensen en behoeften van de klant zodat deze kunnen worden geïmplementeerd in de software. Je zorgt er voor dat de software optimaal door de klant wordt gebruikt en daar waar mogelijk enthousiasmeer je de klant voor het uitvoeren van meer campagnes en het afnemen van extra diensten.
Salaris 2500,-
Uren per week 40
Functie eisen Jouw profiel
Je hebt affiniteit met internet en software en je communiceert makkelijk. Je geeft graag presentaties, kunt goed met mensen omgaan en je hebt een professioneel voorkomen. Je hebt een afgeronde opleiding op minstens HBO-niveau en je kunt vakbekwaam communiceren met zowel prospects, klanten als medewerkers van Copernica. We verwachten dat je zeer initiatiefrijk en zelfstandig bent en dat je een scherp oog hebt voor commerciële kansen.

Functie-eisen
- HBO/WO werk- en denkniveau
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Uitstekende verkoopvaardigheden
- Teamspirit, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen
- Initiatiefrijk en zelfstandig
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Type baan Vast