Aanstormend, maar bewezen PR-talent

Referentie nummer J708

Functie Marketing medewerker
Communicatie medewerker
Communicatie specialist
Marketing & communicatie medewerker
Marketing & PR
Branche Reclame/Marketing/PR
Regio Noord - Holland
Omschrijving Communication Concert is een fullservice communicatieadviesbureau in Weesp. (www.comcon.nl) .Voor onze PR-afdeling zoeken wij per direct een PR-adviseur (M/V).

Je draagt actief bij aan de groei van de discipline PR binnen ons bureau. De werkomgeving typeert zich door een hoge intensiteit aan projecten en grote zelfstandigheid. De gezochte man of vrouw ondersteunt een senior adviseur in de uitvoering van communicatietaken zoals pers/free publicity trajecten, woordvoering, huisstijloperaties en promotie en ook branding. Je organiseert in- en externe bijeenkomsten, werkt samen met externe partijen en bewaakt budgetten en procedures. Controleert (concept-)teksten en zorgt voor aanlevering van presentaties aan klanten en externe relaties en bouwt en onderhoudt relaties met klanten, collega’s, media en toeleveranciers.
Salaris in overleg
Uren per week 40
Functie eisen Onze ideale kandidaat heeft een communicatieopleiding op hbo- of academisch niveau en aantoonbare kennis van marketingcommunicatie en PR. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring op het vlak van PR. Je beheerst Nederlands en het Engels uitstekend (zowel verbaal als schriftelijk) en bent een goede organisator die prioriteiten kan stellen. Geen 9-tot-5 mentaliteit. Wij bieden een veelzijdige, interessante functie voor een aanstormend, maar bewezen talent. In principe is het een fulltime functie.
Type baan Vast