Technisch commercieel medewerker

Branche Installatie/Onderhoud
Regio Noord - Holland
Omschrijving Projecteren en uitwerken van beveiligingsplannen in technisch opzicht naar aanleiding van ontvangen informatie en in overleg met de engineer;
Opstellen van begrotingen en calculaties ten behoeve van kleine projecten en, indien nodig, het opvragen van extra benodigde informatie; Het brengen van een bezoek, in voorkomende gevallen, samen met en onder verantwoordelijkheid van accountmanagement aan (nieuwe) klanten voor opname; Het, op verzoek van accountmanagement, uitvoeren van zelfstandig opnames uit bij (bestaande) klanten; Het geven van advies ten aanzien van concept offertes; Het onderhouden van contacten met leveranciers en/of klanten ten behoeve van informatie-inwinning en met accountmanagement met betrekking tot specificaties en wensen; Het voorbereiden en maken van presentaties.
Salaris in overleg
Uren per week 36
Functie eisen Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op MBO niveau. Bij voorkeur heb je ervaring in de elektronische beveiliging en haar toepassingen en ben je bekend met relevante regelgevingen ((NEN, BORG, Regeling brandmeldinstallaties etc.). Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift, kennis van en ervaring met het MS-Office pakket (Word, Excel, Outlook). Ook ben je in het bezit van Rijbewijs B. Ben je creatief en vindingrijk en vind je het leuk om je technische kunnen te combineren met een stuk commercie, reageer dan op deze functie!
Type baan Vast