Wat doe wij ?

Interessante banen voor commerciële uitblinkers
Altijd actueel, snel en relevant

Welkom op de vacaturesite van Alahwaz. Bent u toe aan een nieuwe uitdaging binnen de commerciële sector, dan bent u hier aan het juiste adres! Zoek direct naar de leukste en meest interessante banen van dit moment en profiteer van het gespecialiseerde bestand van Alahwaz. Dankzij de verfijnde zoek- en vindmogelijkheden van de site bladert u razendsnel door het actuele aanbod van beschikbare vacatures.

E-recruitment voor uw organisatie?
Bent u nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde van E-recruitment voor uw organisatie? Ook dan zit u bij Alahwaz goed. In korte tijd is het internet één van de belangrijkste zoekkanalen geworden voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan en voor werkgevers die mensen nodig hebben. De relatief lage kosten en de interactieve mogelijkheden maken het medium erg populair.
Alahwaz adviseert haar klanten om kritisch te zijn ten aanzien van de website waarop de advertentie wordt geplaatst: welke doelgroep bereikt men en is dat wel de juiste doelgroep voor de vacature? Een geplaatste vacature die niet wordt bekeken blijft altijd te duur. Gelukkig biedt E-recruitment oneindig veel mogelijkheden voor het vereenvoudigen en automatiseren van P&O- en administratieve taken. Wij adviseren u graag!