Informatie werknemers

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Alahwaz is de online vacaturebank voor werkzoekenden die uitblinken in hun vakgebied: commercie. Dit kan qua functie variëren van een supergemotiveerde winkelverkoper tot en met sales manager.

Doordat Alahwaz uitsluitend werkt met branchegerichte vacatures en kandidaten, vergroten wij de kans op een effectieve match. Voorwaarden voor deelname zijn motivatie en talent! Als u hieraan voldoet, dan willen wij graag met u kennismaken!

Aanmelding bij Alahwaz is vrijblijvend en geheel gratis. Na aanmelding krijgt u automatisch een wachtwoord toegewezen. Hiermee heeft u toegang tot de online applicatie voor het beheren van uw vacaturegegevens. Met enkele muisklikken kunt u uw CV aanmaken en bewerken. Uw CV komt hiermee direct beschikbaar voor werkgevers die op zoek zijn naar uitblinkers zoals u.

De voordelen van Alahwaz

1. Online toegang tot de meest actuele beschikbare functies
2. Exclusieve, branchegerichte vacatures
3. Maak gebruik van de gratis CV service
4. Ontvang vacatures per e-mail

Alahwaz streeft ernaar om op maat gesneden dienstverlening aan te bieden en te leveren. Indien gewenst kunt u - afhankelijk van het door u opgegeven profiel – per e-mail wekelijks een overzicht van ons ontvangen met de meest actuele vacatures.

Meld u nu aan!