Informatie werkgevers

De vacaturesite voor de commerciële sector

Alahwaz is de gespecialiseerde vacaturesite voor de werving van commercieel personeel. Bent u werkgever of intermediair en op zoek naar commerciële medewerkers, dan bent u hier aan het juiste adres. Duizenden bezoekers zoeken via deze site naar commerciële functies en talloze werkgevers spelen hierop in.

Onze online vacaturesite werkt snel, simpel en overzichtelijk. Na aanmelding en keuze voor een van de betaalbare abonnementsvormen krijgt u via een wachtwoord permanente toegang tot de applicatie. Bij de abonnementsvormen maakt u een keuze tussen een abonnement voor drie, zes of twaalf maanden. U betaald dus voor de toegang tot de c.v. database en het online plaatsen van vacatures. Daarnaast kunt u kiezen voor alleen het plaatsen van een vacature. U kunt ook uw bedrijf doormiddel van een online presentatie of een banner/logolink extra onder de aandacht van commerciële werkzoekenden brengen.

Welke keuze u ook maakt, op elk moment kunt u vacatures toevoegen, wijzigen of verwijderen. Elke verandering wordt direct verwerkt en staat direct op Internet. U kunt bij Alahwaz bovendien een ongelimiteerd aantal vacatures plaatsen.

Alahwaz biedt u tevens extra diensten aan om de werving en selectie van uw nieuwe personeel nog sneller en voordeliger uit te voeren.

De voordelen van Alahwaz

1. Lage abonnementskosten
2. Per abonnement een ongelimiteerd aantal vacatures plaatsen
3. Alleen commerciële kandidaten
4. Online vacature beheer
5. Voordelige extra diensten

Meer weten? Neem contact op met Alahwaz (020-6880725) om te bepalen hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen bij de online personeelswerving.

Meld u nu aan!