Werkgevers

Registreren werkgevers
Om u te registreren als werkgever, kiest u de optie “registreren werkgevers”. Deze optie vindt u links van de homepage. Hierna volgt een invulscherm waar u uw bedrijfsgegevens, contactpersonen, het soort abonnement, gebruikersnaam en wachtwoord kunt registreren. Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Zoals genoemd dient u een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Met deze persoonlijke login, krijgt u toegang tot uw eigen pagina. De opgegeven gebruikersnaam en het wachtwoord ontvangt u op het door u opgegeven emailadres.

Onderaan het invulscherm vindt u onze algemene voorwaarden. Wij adviseren u deze goed door te lezen alvorens hiermee akkoord te gaan. U geeft op de website aan welk abonnement u wenst. Met het akkoord verklaren van onze algemene voorwaarden, gaat de overeenkomst in.

U ontvangt van commerciele-banen.nl een overeenkomst welke u getekend per fax of post kunt retourneren. Nadat wij deze getekende overeenkomst van u retour hebben ontvangen, wordt uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord door ons geactiveerd.

Persoonlijke pagina
Door in te loggen komt u op uw persoonlijke pagina. Hierop vindt u de volgende mogelijkheden:

• Overzicht vacatures
• Vacature plaatsen
• CV zoeken
• Bedrijfsgegevens (profiel) wijzigen
• Wachtwoord wijzigen
• Opgeslagen zoekopdrachten
• Opgeslagen CV’s

Overzicht vacatures
Indien u al eerder vacatures heeft geregistreerd, ziet u hier het overzicht van deze vacatures. U ziet hier of de vacature actief is, de titel, de gezochte functie en de datum van plaatsing. Daarnaast staan er de opties “verwijderen” en “actief/inactief “ maken.

Vacature plaatsen
Wanneer u een (nieuwe) vacature wilt plaatsen, kiest u voor deze optie. In een vast invoerveld kunt u uw vacature gegevens invullen. Er zijn invoervelden waarbij u moet kiezen uit een keuzebox, maar er zijn ook vrij in te voeren velden.

Na het invullen van alle gegevens kunt u kiezen voor “opslaan en activeren”, “alleen opslaan” en een “preview van de vacature”.

CV zoeken
Om een CV te zoeken of een zoekprofiel aan te maken kiest u voor deze optie. Als zoekcriteria heeft u de de volgende mogelijkheden; functie, trefwoord, opleidingsniveau,.

U kunt uw zoekopdracht ook opslaan. U heeft dan de mogelijkheid om een mail frequentie aan te geven. U ontvangt dan per week of per maand een e-mail met de gevonden CV’s volgens uw opgeslagen zoekctriteria.

Gevonden CV
Wanneer u een CV heeft gevonden die aan uw criteria voldoet, kunt u de kandidaat uitnodigen of toevoegen aan uw persoonlijke folder.

Wanneer u voor de optie kandidaat uitnodigen kiest, wordt er een invulscherm getoond met de gegevens van de kandidaat en uw bedrijfsgegevens. U kunt zelf de inhoud van de uitnodiging bepalen en deze als standaard brief opslaan. U kunt het emailadres aanpassen en aangeven of u een kopie van de uitnodiging wilt ontvangen. Wanneer u voor versturen kiest krijgt u eerst een preview te zien. Hierna kunt u de uitnodiging werkelijk versturen.

Opgeslagen zoekopdrachten
Wanneer u uw zoekopdrachten wilt bekijken kiest u voor deze optie. U kunt zien welke functies u als zoekcriteria hebt opgegeven, wanneer deze opdracht is gegeven en met welke frequentie u uw e-mail wenst te ontvangen met de nieuwe c.v.’s die aan uw criteria voldoen. U kunt de zoekopdrachten hier tevens verwijderen, tonen of het resultaat van de criteria weergeven.

Opgeslagen CV’s
Wanneer u een CV bekijkt, kunt u aangeven dat u de CV wilt toevoegen aan uw persoonlijke folder. Wanneer u voor de optie opgeslagen CV’s kiest, worden deze CV’s getoond.

U kunt altijd uw persoonlijke gegevens wijzigen en uw wachtwoord wijzigen. Beide opties vindt u op uw persoonlijke pagina.