Help

Registreren werknemers
Om vacatures te kunnen zoeken is het niet verplicht u te registreren, maar natuurlijk zitten er veel voordelen aan en het is gratis. Om u te registreren als werknemer, kiest u de optie “registreren werknemers”. Deze optie vindt u links van de homepage. Hierna volgt een invulscherm waar u uw persoonlijke gegevens kunt registreren. Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

U dient een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Met deze persoonlijke “login”, krijgt u toegang tot uw eigen pagina. De opgegeven gebruikersnaam en het wachtwoord ontvangt u op het door u opgegeven emailadres.

U kunt aangeven dat u uw gegevens niet wilt tonen bij uw cv. Deze optie vindt u onderaan het invulscherm. U kiest voor de optie “inloggen” om verder te gaan.

Persoonlijke pagina
Om op uw persoonlijke pagina te komen logt u zich eerst in. Na het inloggen volgt uw persoonlijke pagina. Hierop vindt u de volgende mogelijkheden:

• Overzicht CV’s
• Nieuw CV plaatsen
• Vacature zoeken
• Persoonlijke gegevens wijzigen
• Wachtwoord wijzigen
• Opgeslagen zoekopdrachten

Overzicht CV’s
Indien u al eerder CV’s heeft geregistreerd, ziet u hier het overzicht van deze CV’s. U ziet of de CV actief is, de titel, de gezochte functie en de datum van plaatsing. Daarnaast staan er de opties “verwijderen” en “actief/inactief maken”.

Registreren CV
Wanneer u een (nieuwe) CV wilt plaatsen, kiest u voor deze optie. In een vast invoerveld vult u uw CV gegevens in. Er zijn invoervelden waarbij u kunt kiezen uit een keuzebox, maar er zijn ook vrij in te voeren velden.

Tevens kunt u uw CV als bijlage toevoegen. Door middel van de Browse-knop kunt u uw bestand opzoeken.

Na het invullen van alle gegevens kunt u kiezen voor “opslaan en activeren”, “alleen opslaan” en een “preview van de CV”.

Vacature zoeken
Om een vacature te zoeken of een zoekprofiel aan te maken kiest u voor deze optie. Als zoekcriteria heeft u de volgende mogelijkheden; functie, locatie, uren per week, type baan en trefwoord.

U kunt uw zoekopdracht opslaan. U heeft dan de mogelijkheid om een mail frequentie aan te geven. U ontvangt dan per week of per maand een email met de gevonden vacatures volgens uw opgeslagen zoek criteria.

Opgeslagen zoekopdrachten
Wanneer u uw zoekopdrachten wilt bekijken kiest u voor deze optie. U kunt zien welke functies u als zoekcriteria hebt opgegeven, wanneer deze opdracht is gegeven en met welke frequentue u uw email wenst te ontvangen met de nieuwe vacatures die aan uw criteria voldoen. U kunt de zoekopdrachten hier tevens verwijderen, tonen of het resultaat van de criteria weergeven.

U kunt altijd uw persoonlijke gegevens en wachtwoord wijzigen. Beide opties vindt u op uw persoonlijke pagina.